
Bezlepková ovocno-tvarohová piškóta
- 120 g zmäknuté maslo
- 150 g cukor práškový
- 3 ks vajce
- 250 g Cake mix Liana
- 1 PL Zlatý krém Liana
- 150 ml smotana na šľahanie
Tvarohová náplň
- 200 g tvaroh jemný
- 20 g Vanilínový cukor Liana
- 30 g cukor kryštálový
- 1 PL Zlatý krém Liana
Ďalej potrebujeme
- mix ovocia
- Dekoračný práškový nerozpustný cukor Liana
- Zmäknuté maslo vyšľaháme spolu s cukrom, postupne po jednom pridávame vajcia. Ručne vmiešame Cake mix zmiešanú so Zlatým krémom. Cesto zriedime približne 80-100 ml smotany na šľahanie.
- Väčšiu polovicu cesta rozotrieme do formy vystlanej papierom na pečenie.
- Na cesto nanesieme tvarohovú náplň, ktorú získame vymiešaním tvarohu s cukrom a Zlatým krémom.
- Rovnomerne rozložíme ovocie a prikryjeme zvyšným cestom, ktoré sme ešte viac zriedili zvyšnou smotanou na šľahanie.
- Pečieme pri 170°C 30 minút.
- Pred podávaním posypeme dekoračným práškovým cukrom.
- 120 g zmäknuté maslo
- 150 g cukor práškový
- 3 ks vajce
- 250 g Cake mix Liana
- 1 PL Zlatý krém Liana
- 150 ml smotana na šľahanie
Tvarohová náplň
- 200 g tvaroh jemný
- 20 g Vanilínový cukor Liana
- 30 g cukor kryštálový
- 1 PL Zlatý krém Liana
Ďalej potrebujeme
- mix ovocia
- Dekoračný práškový nerozpustný cukor Liana
Produkty k receptu