
Superrýchla bezlepková piškóta s jablkami
- 2 ks vajce
- 6 PL cukor kryštálový
- 6 PL olej
- 8 PL mlieko
- 8 PL Cake mix Liana
- 600-700 g nastrúhané jablká
- 20 g Vanilínový cukor Liana
- 1 KL Škorica mletá Liana
Ďalej potrebujeme
Plech veľkosti
- 27 x 24 cm
- Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny.
- Postupne pridávame olej a mlieko. Mixérom pri nízkych otáčkach vmiešame Cake mix.
- Polovicu cesta vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Predpečieme 10 minút pri 170°C.
- Na predpečené cesto navrstvíme nastrúhané jablká ochutené vanilínovým cukrom a škoricou.
- Zalejeme zvyšným cestom a pečieme 30 minút pri 170°C.
- Vychladnutý koláč posypeme dekoračným práškovým cukrom.
- 2 ks vajce
- 6 PL cukor kryštálový
- 6 PL olej
- 8 PL mlieko
- 8 PL Cake mix Liana
- 600-700 g nastrúhané jablká
- 20 g Vanilínový cukor Liana
- 1 KL Škorica mletá Liana
Ďalej potrebujeme
Plech veľkosti
- 27 x 24 cm
Produkty k receptu