
Bezlepkové malinové srdiečka
- 1 ks LianaVIT malina
- 1 ks vajce
- 250 g Cake mix Liana
- 120 g cukor práškový
- 150 g maslo
- 200 g malinový džem
1. Celé vajce rozbijeme do väčšieho pohára. Vysypeme LianaVIT malina a vymiešame (pozor napení to).
2. Do misky nasypeme Cake mix, cukor, nakrájané zmäknuté maslo, malinovú zmes a vypracujeme rukou nelepivé cesto.
3. Cesto zabalíme do fólie a necháme v chladničke cca 2 hodiny.
4. Na pomúčenej doske rozdelíme cesto na 3 - 4 menšie časti a vyvaľkáme na hrúbku 3 - 4 mm.
5. Povykrajujeme srdiečka. Polovicu vykrojíme s dierkou v strede a uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.
6. Vyhrejeme rúru na 180°C a pečieme cca 8 minút (pečieme podľa typu rúry tak, aby nezačali hnednúť. Musia ostať pekne ružové).
7. Po vychladnutí zlepíme malinovým džemom.
- 1 ks LianaVIT malina
- 1 ks vajce
- 250 g Cake mix Liana
- 120 g cukor práškový
- 150 g maslo
- 200 g malinový džem
Produkty k receptu