
Bezlepkové vanilkové slzičky
- 250 g Cake mix Liana
- 100 g cukor práškový
- 180 g maslo alebo rastlinný tuk
- 1 vrecko Vanilínový cukor Liana
- 1 vrecko Puding VANILKA Liana
- 2 ks vajíčka
Ďalej potrebujeme
- 250 g džem
- 100 g Čokoláda 70% Liana
- 30 g tuk (na polevy)
- Z uvedených surovín vymiešame hákom v kuchynskom robote cesto. Zabalíme do fólie a necháme v chladničke aspoň 2 hodiny odležať.
- Na pomúčenej pracovnej doske rozdelíme cesto na 2 časti a z každej vyvaľkáme plát s hrúbkou 3 mm. Z cesta formičkou vykrajujeme slzičky a ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie.
- Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180°C 7 - 8 minút.
- Hotové vanilkové slzičky necháme vychladnúť. Potom ich zlepíme džemom a konce namáčame v čokoládovej poleve.
- 250 g Cake mix Liana
- 100 g cukor práškový
- 180 g maslo alebo rastlinný tuk
- 1 vrecko Vanilínový cukor Liana
- 1 vrecko Puding VANILKA Liana
- 2 ks vajíčka
Ďalej potrebujeme
- 250 g džem
- 100 g Čokoláda 70% Liana
- 30 g tuk (na polevy)
Produkty k receptu