
Bezlepkový perníkový zákusok
- 5 ks vajce
- 6 PL Fine mix Liana
- 5 PL cukor práškový
- 2 PL olej
- 2 PL vlažná voda
- 250 g gaštanové pyré
- 300 ml rastlinná šľahačka
- 2-3 PL cukor práškový
- 380 g jahody v želé
- Ďalej potrebujeme
- Nastrúhaná Čokoláda Liana 70%
- Vajcia s cukrom vyšľaháme do tuhej peny. Postupne pridáme vodu, olej a vareškou vmiešame múku. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme na 180°C približne 15-20 minút. Necháme vychladnúť.
- Mrazené gaštanové pyré nastrúhame na hrubom strúhadle, pridáme rastlinnú šľahačkovú smotanu a vyšľaháme do tuha. Podľa potreby dosladíme práškovým cukrom.
- Na upečený korpus natrieme jahodové želé, potom pripravený krém a necháme v chladničke stuhnúť aspoň dve hodiny. Pred podávaním nastrúhame na vrch čokoládu.
- 5 ks vajce
- 6 PL Fine mix Liana
- 5 PL cukor práškový
- 2 PL olej
- 2 PL vlažná voda
- 250 g gaštanové pyré
- 300 ml rastlinná šľahačka
- 2-3 PL cukor práškový
- 380 g jahody v želé
- Ďalej potrebujeme
- Nastrúhaná Čokoláda Liana 70%
Produkty k receptu