Čokoláda karamelová Callebaut 250 g
Pravá belgická čokoláda s dokonalou karamelovo-kakaovou chuťou a štipkou soli na zvýraznenie chuti. Vhodná na výrobu cukroviniek, čokolády,… Čítať viac…

Čokoláda karamelová Callebaut 250 g
Pravá belgická čokoláda s dokonalou karamelovo-kakaovou chuťou a štipkou soli na zvýraznenie chuti. Vhodná na výrobu cukroviniek, čokolády,… Čítať viac…
Pravá belgická čokoláda s dokonalou karamelovo-kakaovou chuťou. Vhodná na výrobu cukroviniek, čokolády, praliniek, polevy a tiež na prípravu horúcej čokolády.
Použitie: Roztopte v mikrovlnnej rúre, topenie pri max. 800 - 1000 W v miske (každých 15-20 sekúnd dobre premiešajte), alebo vo vodnom kúpeli. Zastavte zahrievanie, keď sú peniažky takmer úplne roztopené - malé kúsky hmoty sú stále viditeľné. Miešajte, kým nie je hmota úplne hladká a roztopená a potom podľa potreby spracujte. Pre tekutejšiu konzistenciu pridajte pár kvapiek oleja. Nechajte voľne stuhnúť pri izbovej teplote alebo v chladničke.
Zloženie: cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, laktóza, sušená srvátka, odstredené sušené mlieko, karamelizovaný cukor (2%), emulgátor: E322 sójový lecitín, soľ, prírodná vanilková aróma,sušená srvátka. Skladovať na suchom mieste pri teplote 12 - 20 °C.
Energetická hodnota na 100g produktu: 2388 kJ / 571 kcal, tuky 37 g, z toho nasýtené 23 g, sacharidy 51 g, z toho cukry 50 g, bielkoviny 8 g , soľ 0,51 g.
- balenie: 250g
- krajina pôvodu: EU
V letných mesiacoch kvôli vysokým teplotám odosielame špedičnou službou iba na vlastné riziko. Počas prepravy môže dôjsť k poškodeniu - roztopeniu.
Podobné produkty