
Bezlepkové čokoládové brownies
- 250 g Čokoláda Liana 70%
- 250 g maslo
- 4 ks vajce veľ. L
- 200 g cukor kryštálový
- štipka soli
- 2 PL Cake mix Liana
- 2 PL Kakao tmavé Liana
- Čokoládu spolu s maslom roztopíme v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli. Necháme vychladnúť.
- Vajcia s cukrom pomocou elektrického šľahača vymiešame do svetlej peny, počas miešania pridáme štipku soli.
- Ručne vmiešame preosiatu Cake mix s kakaom a postupne vlejeme vychladnutú roztopenú čokoládu.
- Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme 15-20 minút pri 170°C. Dĺžku pečenia prispôsobíme veľkosti plechu, čím väčší plech, tým kratšie pečenie.
- Brownies podávame mierne vychladnuté spolu so zmrzlinou alebo šľahačkou a ovocím.
- 250 g Čokoláda Liana 70%
- 250 g maslo
- 4 ks vajce veľ. L
- 200 g cukor kryštálový
- štipka soli
- 2 PL Cake mix Liana
- 2 PL Kakao tmavé Liana
Produkty k receptu