
Bezlepkové tekvicové halušky
- 300 g maslová tekvica
- 260 g Universal mix Liana
- 200 ml voda
- ½ KL kurkuma
- soľ
- vajce
Mäso na záhradnícky spôsob
- 4 paradajky
- 3 kuracie prsia
- 3 farebné papriky
- hrsť mrazený hrášok
- cibuľa
- olej
- kečup
- horčica
Ďalej potrebujeme
- olej na pomastenie hotových halušiek
- soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika na dochutenie
- Maslovú tekvicu ošúpeme, nakrájame a uvaríme v osolenej vode. Necháme vychladnúť a vidličkou roztlačíme na pyré. Dáme do väčšej misy a pridáme ostatné suroviny. Vymiešame na hladké cesto. Cez haluškár pretlačíme do vriacej vody. Povaríme a scedíme do misy. Hotové halušky pomastíme olejom a premiešame, aby sa nezlepili. Podávame s mäsom na záhradnícky spôsob alebo so syrovou omáčkou.
- Pripravíme mäso - na oleji podusíme cibuľu, pridáme kuracie prsia, osolíme, okoreníme a pridáme červenú mletú papriku. Pripojíme nakrájanú farebnú papriku, paradajky a hrášok. Podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Na záver pridáme lyžicu horčice a kečupu. Ak chceme šťavu ešte hustejšiu, nastrúhame kúsok cukety a podusíme, pokiaľ sa nerozvarí.
- 300 g maslová tekvica
- 260 g Universal mix Liana
- 200 ml voda
- ½ KL kurkuma
- soľ
- vajce
Mäso na záhradnícky spôsob
- 4 paradajky
- 3 kuracie prsia
- 3 farebné papriky
- hrsť mrazený hrášok
- cibuľa
- olej
- kečup
- horčica
Ďalej potrebujeme
- olej na pomastenie hotových halušiek
- soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika na dochutenie
Produkty k receptu