
Bezlepkové tortilly
- 300 ml voda
- 260 g Universal mix Liana
- 55 g bravčový tuk
- 40 g tapioková múka
- 1 PL psyllium
- 1 KL soľ
- 1 KL Kypriaci prášok do pečiva Liana
- na podsypanie ryžová múka Liana
- Do vody namočíme psyllium a necháme pokiaľ nevznikne želé konzistencia. Občas môžeme premiešať.
- Z Universal mix, tapiokovej múky, soli, kypriaceho prášku do pečiva, tuku a psyllia vypracujeme cesto. Zabalíme do fólie a necháme 30 minút odležať v chladničke.
- Z cesta odoberáme kusy, ktoré podsypeme ryžovou múkou a rozvaľkáme na placku. Opečieme na suchej panvici a ihneď po vybratí na tanier prikryjeme napr. pokrievkou od hrnca.
- 300 ml voda
- 260 g Universal mix Liana
- 55 g bravčový tuk
- 40 g tapioková múka
- 1 PL psyllium
- 1 KL soľ
- 1 KL Kypriaci prášok do pečiva Liana
- na podsypanie ryžová múka Liana
Produkty k receptu