
Mirror farebné zrkadlové polevy zo stužovačov Liana na výber až 25 príchutí
- 200 g Stužovač Liana VIŠŇA
- 120 ml teplá voda
- 150 g biela čokoláda Liana
- 60 ml smotana na šľahanie
Dodatky pre vyšší lesk a hustotu
- 1 lyžička Želatína číra Liana
- 1 lyžica voda
1. Stužovač dobre zmiešame s teplou vodou.
2. Bielu čokoládu alebo bielu polevu so šľahačkou zohrejeme v mikrovnlnnej rúre alebo vodnom kúpeli do roztopenia čokolády.
3. Zmes roztopenej čokolády zmiešame so zmesou stužovača a celú hotovú zmes precedíme cez sitko.
4. Ihneď polejeme zmrazenú tortu, koláčiky alebo zákusok na plechu.
Tipy:
- pripravenú tortu polievame najlepšie na trocha užšej podložke aby prebytočná poleva mohla stekať do nádoby umiestnenej pod tortou
- koláčiky polievame na mriežke, pod ktorú umiestníme nádobu na stekanie prebytočnej polevy
- ak polievame zákusok na plechu, plech by mal mať vyššie okraje ak nechceme polievať okraje zákusku
- ak chceme hrubšiu vrstvu polevy na torte alebo sa nám dokonale neprekryli všetky časti, polejeme tortu ešte jednou vrstvou polevy, ktorá nám stiekla z torty
- pre vyšší lesk, alebo ak chcete dosiahnuť hustejšiu konzistenciu polevy do hotovej zmesi pred polievaním pridajte rozpustenú lyžičku želatíny v horúcej vode a ihneď polievajte.
V prípade akýchkoľvek otázok Vám radi zodpovieme.
- 200 g Stužovač Liana VIŠŇA
- 120 ml teplá voda
- 150 g biela čokoláda Liana
- 60 ml smotana na šľahanie
Dodatky pre vyšší lesk a hustotu
- 1 lyžička Želatína číra Liana
- 1 lyžica voda
Produkty k receptu