Bezlepkové bagetky
- 250 ml vlažná voda
- 10 g droždie
- 1 PL cukor kryštálový
- 250 g Rolls mix Liana
- 2/3 KL soľ
- 3 PL olivový olej
Ďalej potrebujeme:
- 1:1 voda a olej
- olivový olej
- Zmiešame približne 100 ml vody, droždie a cukor, necháme cca 10 minút vzísť.
- Rolls mix, soľ, pripravený kvások a zvyšnú vodu miešame mixérom s hnetacími metličkami. Počas miešania pridáme olej. Cesto prikryjeme a necháme 30 minút kysnúť.
- Vykysnuté cesto na naolejovanej podložke rozdelíme na 6 častí, zľahka vytvarujeme bagetky, ktoré uložíme do formy. Prikryjeme a necháme 25 minút podkysnúť.
- Bagetky jemne narežeme a potrieme zmesou oleja a vody. Pečieme pri 230°C približne 19 minút.
- 250 ml vlažná voda
- 10 g droždie
- 1 PL cukor kryštálový
- 250 g Rolls mix Liana
- 2/3 KL soľ
- 3 PL olivový olej
Ďalej potrebujeme:
- 1:1 voda a olej
- olivový olej
Produkty k receptu