Bezlepkové mačacie jazýčky
Cesto
- 220 g Cake mix Liana
- 100 g cukor práškový
- 130 g maslo
- 1,5 PL Kakao tmavé Liana
- vajce
Krém
- 200 g čokoládovo - orieškový krém
- 90 g maslo
Čokoládová poleva
- 100 g Čokoláda 70% Liana
- 30 g tuk na polevy
Ďalej potrebujeme
- kokos na posyp
- Cake mix Liana alebo ryžová múka Liana na podsypanie
- V kuchynskom robote vymiešame suroviny na cesto. Zabalíme do fólie a necháme odležať v chladničke aspoň 2 hodiny.
- Cesto rozdelíme na 2 časti na pomúčenej pracovnej doske. Vyvaľkáme pláty s hrúbkou 3 mm a vykrajujeme jazýčky. Uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme vo vyhriatej rúre pri 180°C cca 8 minút. Necháme vychladnúť.
- Čokoládu a rastlinný tuk roztopíme nad parou. Polovicu jazýčkov namáčame do čokolády z oboch koncov a posypeme kokosom. Necháme stuhnúť.
- Čokoládovo - orieškový krém a maslo izbovej teploty vyšľaháme do jemného krému. Zdobiacim vreckom nanesieme krém na spodnú časť jazýčkov. Prikryjeme druhou časťou a necháme stuhnúť.
Cesto
- 220 g Cake mix Liana
- 100 g cukor práškový
- 130 g maslo
- 1,5 PL Kakao tmavé Liana
- vajce
Krém
- 200 g čokoládovo - orieškový krém
- 90 g maslo
Čokoládová poleva
- 100 g Čokoláda 70% Liana
- 30 g tuk na polevy
Ďalej potrebujeme
- kokos na posyp
- Cake mix Liana alebo ryžová múka Liana na podsypanie
Produkty k receptu