Bezlepkové perníčky s náplňou v čokoládovej poleve

Bezlepkové perníčky s náplňou v čokoládovej poleve

Trvanie: 00:60 (h:m) Porcie: 50 (ks)
Perníčky naplnené kyslastým slivkovým lekvárom poliate čokoládovou polevou.
Ingrediencie
Cesto
  • 2,5 pohára Fine mix Liana
  • 1 vajce
  • ½ pohára med
  • ½ pohára cukor práškový
  • 80 g mäkké maslo
  • 6 PL voda
Plnka
  • slivkový lekvár
Ďalej potrebujeme
  • čokoládovú polevu
  • pohár s objemom 250 ml, ktorý poslúži ako odmerka
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Zo surovín vyhnetieme cesto. Vodu však pridávame postupne. Konzistencia cesta musí byť lepkavá, ale závisí aj od použitého medu. Cesto rozdelíme na polovicu. Necháme odležať v chladničke 30 minút alebo s ním môžeme ihneď pracovať.
  2. Obe časti vyvaľkáme na pomúčenej podložke na hrúbku 4 - 5 mm. Na polovicu plátu ukladáme s rozostupom malé kôpky slivkového lekváru, prikryjeme druhou polovicou cesta a vykrajujeme srdiečka.
  3. Uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme v predhriatej rúre pri 175°C 8 minút. Je potrebné sledovať, aby sa nepripálili a nestvrdli!
  4. Upečené, vychladnuté srdiečka polejeme čokoládovou polevou.
Dofedioda 15.08.2024
<a href=https://cialis.lat/discover-the-best-prices-for-cialis>tadalafil cialis</a> Patrick URFwXGOHdogWGDXegq 6 6 2022
GQqkvsF 24.11.2023
Normocalcemic secondary hyperparathyroidism can be caused by a vitamin D deficiency, renal failure, intestinal malabsorption syndromes, bariatric surgery, long term reduced dietary calcium intake, renal calcium leak, and idiopathic hypercalciuria <a href=http://cialisa.buzz>generic cialis online europe</a> 87 SOX2 phosphorylation on T118 residue by PKCОІ is associated with its transcriptional activity, as evidenced by the observation that the transcriptional activity is detected in either wild type or SOX2 phospho mimic mutant SOX2 T118D, but not in SOX2 phospho dead mutant T118A
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
  • 2,5 pohára Fine mix Liana
  • 1 vajce
  • ½ pohára med
  • ½ pohára cukor práškový
  • 80 g mäkké maslo
  • 6 PL voda
Plnka
  • slivkový lekvár
Ďalej potrebujeme
  • čokoládovú polevu
  • pohár s objemom 250 ml, ktorý poslúži ako odmerka
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné