Bezlepkové rezy s ovocným želé
Cesto
- 4 vajcia
- 180 g práškový cukor
- 200 g Cake mix Liana
- 50 ml olej
- 100 ml mlieko alebo voda
- Ovocné želé
- 400 g rôzne ovocie (napr. jahody, maliny, lesné ovocie, čučoriedky, marhule, broskyne)
- voda
- 5 PL cukor
- 2 ks Zlatý krém Liana
1. Vyšľaháme vajíčka s práškovým cukrom, pridáme mlieko, olej a nakoniec zľahka vmiešame zmes Cake mix. Cesto vylejeme na vymastený a zmesou Cake mix vysypaný plech. Upečieme pri teplote 175°C dozlatista.
2. Ovocie zmixujeme a doplníme do 800 ml vodou. Časť dáme variť s cukrom a vo zvyšnom rozmiešame Zlatý krém. Vlejeme do vriaceho ovocia a stáleho miešania varíme do zhustnutia asi 3-5 minút.
3. Vylejeme na vychladnutý korpus a necháme vychladnúť.
Cesto
- 4 vajcia
- 180 g práškový cukor
- 200 g Cake mix Liana
- 50 ml olej
- 100 ml mlieko alebo voda
- Ovocné želé
- 400 g rôzne ovocie (napr. jahody, maliny, lesné ovocie, čučoriedky, marhule, broskyne)
- voda
- 5 PL cukor
- 2 ks Zlatý krém Liana
Produkty k receptu