Bezlepkové rezy s ovocným želé

Bezlepkové rezy s ovocným želé

Trvanie: 01:00 (h:m) Porcie: 50 (ks)
jednoduchý ovocný zákusok, ktorý može byť pripravený vždy s iným ovocím
Ingrediencie
Cesto
  • 4 vajcia
  • 180 g práškový cukor
  • 200 g Cake mix Liana
  • 50 ml olej
  • 100 ml mlieko alebo voda
  • Ovocné želé
  • 400 g rôzne ovocie (napr. jahody, maliny, lesné ovocie, čučoriedky, marhule, broskyne)
  • voda
  • 5 PL cukor
  • 2 ks Zlatý krém Liana
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

1. Vyšľaháme vajíčka s práškovým cukrom, pridáme mlieko, olej a nakoniec zľahka vmiešame zmes Cake mix. Cesto vylejeme na vymastený a zmesou Cake mix vysypaný plech. Upečieme pri teplote 175°C dozlatista.

2. Ovocie zmixujeme a doplníme do 800 ml vodou. Časť dáme variť s cukrom a vo zvyšnom rozmiešame Zlatý krém. Vlejeme do vriaceho ovocia a stáleho miešania varíme do zhustnutia asi 3-5 minút.

3. Vylejeme na vychladnutý korpus a necháme vychladnúť.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
  • 4 vajcia
  • 180 g práškový cukor
  • 200 g Cake mix Liana
  • 50 ml olej
  • 100 ml mlieko alebo voda
  • Ovocné želé
  • 400 g rôzne ovocie (napr. jahody, maliny, lesné ovocie, čučoriedky, marhule, broskyne)
  • voda
  • 5 PL cukor
  • 2 ks Zlatý krém Liana
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné