- Domov
- Chutné recepty
- Bezlepkový jahodový koláč
Bezlepkový jahodový koláč
Trvanie: 01:15 (h:m)
Porcie: 20 (ks)
Ingrediencie
Tovar do košíka
Vytlačiť recept
Zdieľať na facebooku
Cesto
- 230 g Cake mix Liana
- 160 g cukor
- 4 vajcia
- 150 ml vlažná voda
- 50 ml olej
Dodatky
- Puding vanilka Liana Exclusive
- jahody
- jahodový džem
1. Upečieme piškótový korpus. Ešte na teplý rozotrieme domáci jahodovy džem.
2. Medzitým v hrnci uvaríme nakrájané jahody s cukrom (podľa chuti). Na zahustenie použijeme 0,5 balenia vanilkového pudingu. 200 ml pridame k jahodám a v 100 ml rozmiešame pudingový prášok.
3. Do mäkkých a zovretých jahôd pridáme rozmiešaný pudingový prášok a miešame. Masa nam zhustne. Necháme chvíľu vychladnúť a vylejeme na piškótu.
4. Necháme stuhnúť v chladničke cca 2-3 hodiny. Dobru chuť !
Preoreicy
31.10.2023
Antioxidant, anti inflammatory and anticancer functions of polyphenols in red wine occur through various molecular and biochemical processes <a href=http://sildenafila.pics>price of viagra</a> lessen treatment side effects
Ingrediencie
Tovar do košíka
Vytlačiť recept
Zdieľať na facebooku
Cesto
- 230 g Cake mix Liana
- 160 g cukor
- 4 vajcia
- 150 ml vlažná voda
- 50 ml olej
Dodatky
- Puding vanilka Liana Exclusive
- jahody
- jahodový džem
Produkty k receptu