Bezlepkový jahodový koláč

Bezlepkový jahodový koláč

Trvanie: 01:15 (h:m) Porcie: 20 (ks)
Ingrediencie
Cesto
  • 230 g Cake mix Liana
  • 160 g cukor
  • 4 vajcia
  • 150 ml vlažná voda
  • 50 ml olej
Dodatky
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

1. Upečieme piškótový korpus. Ešte na teplý rozotrieme domáci jahodovy džem.

2. Medzitým v hrnci uvaríme nakrájané jahody s cukrom (podľa chuti). Na zahustenie použijeme 0,5 balenia vanilkového pudingu. 200 ml pridame k jahodám a v 100 ml rozmiešame pudingový prášok.

3. Do mäkkých a zovretých jahôd pridáme rozmiešaný pudingový prášok a miešame. Masa nam zhustne. Necháme chvíľu vychladnúť a vylejeme na piškótu.

4. Necháme stuhnúť v chladničke cca 2-3 hodiny. Dobru chuť !

Preoreicy 31.10.2023
Antioxidant, anti inflammatory and anticancer functions of polyphenols in red wine occur through various molecular and biochemical processes <a href=http://sildenafila.pics>price of viagra</a> lessen treatment side effects
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
  • 230 g Cake mix Liana
  • 160 g cukor
  • 4 vajcia
  • 150 ml vlažná voda
  • 50 ml olej
Dodatky
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné