Svieži bezlepkový pomarančový koláč
- 5 ks vajce
- 250 g cukor práškový
- 250 g Cake mix Liana
- 50 ml olej
- 100 ml voda
Smotanovo-tvarohová plnka
- 500 g tvaroh jemný
- 200 ml živočíšna smotana na šľahanie
- 200 g kyslá smotana
- 200 g Stužovač Liana NEUTRAL
Želé
- 2 vrecká LianaVIT pomaranč
- 900 ml šťava z broskýň + voda
- 2 vrecká Zlatý krém Liana
Ďalej potrebujeme
- zavárané broskyne alebo iné ovocie
- Vajcia s cukrom šľaháme 5-10 minút do hustej svetlej peny. Postupne prilievame olej a vodu. Na záver ručne vmiešame Cake mix Liana.
- Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme cca 25 minút pri 175°C.
- Vychladnutý korpus očistíme a vložíme do vyššej formy. Ako pomôcku môžeme na okraje použiť tortovú fóliou, vďaká ktorej nám nevznikne žiadny odpad.
- Smotanu na šľahanie vyšľaháme s lyžicou stužovača.
- V inej nádobe zmiešame tvaroh, kyslú smotanu a stužovač. Zamiešame šľahačku a natrieme na korpus.
- Po celom povrchu rovnomerne rozložíme ovocie.
- Nálev z broskýň alebo iného ovocia doplníme vodou, aby sme získali 900 ml tekutiny. 700 ml dáme variť a v 200 ml rozmiešame LianaVITY a Zlatý krém. Následne vylejeme do vriacej tekutiny a za stáleho miešania varíme do zhustnutia.
- Mierne vychladnuté želé natrieme na koláč a necháme stuhnúť.
- 5 ks vajce
- 250 g cukor práškový
- 250 g Cake mix Liana
- 50 ml olej
- 100 ml voda
Smotanovo-tvarohová plnka
- 500 g tvaroh jemný
- 200 ml živočíšna smotana na šľahanie
- 200 g kyslá smotana
- 200 g Stužovač Liana NEUTRAL
Želé
- 2 vrecká LianaVIT pomaranč
- 900 ml šťava z broskýň + voda
- 2 vrecká Zlatý krém Liana
Ďalej potrebujeme
- zavárané broskyne alebo iné ovocie
Produkty k receptu