Karamelová poleva Liana 3× inak – lesklá, matná aj slaná
Tenšia lesklá karamelová poleva
- 25 g Liana Karamelová poleva (1 balenie)
- 200 g práškový cukor
- 4-6 PL vody alebo mlieko
Hrubšia matná karamelová poleva
- 25 g Liana Karamelová poleva (1 balenie)
- 200 g práškový cukor
- 4-6 PL vody alebo mlieka
- 20 g roztopené maslo
Slaná karamelová poleva
- Do hotovej polevy pridáme štipku soli
Karamelovú polevu Liana môžete použiť na korpusy, veterníky, cheesecake, ale aj na palacinky, lievance či do šľahačky pre extra karamelovú chuť. Vo videu vám Tatiana ukáže, ako jednoducho pripraviť lesklú, matnú aj slanú verziu karamelovej polevy. A ako bonus – k poleve si spravila bezlepkové lievance z Liana Cake mixu.
✨ Tenšia lesklá poleva
V miske zmiešame obsah vrecka Liana karamelovej polevy s 200 g preosiatého práškového cukru. Postupne pridávame podľa potreby 4–6 lyžíc vody alebo mlieka. Dôkladne premiešame do hladka. Hotovú polevu nanášame priamo na povrch korpusov – veterníky, venčeky, cheesecake a pod.
✨ Hrubšia matná poleva
V miske zmiešame obsah vrecka s 200 g preosiatého práškového cukru. Postupne pridávame podľa potreby 4–6 lyžíc vody alebo mlieka. Po rozmiešaní pridáme 20 g roztopeného masla a dôkladne premiešame. Výsledkom je krásne matná, krémová poleva s jemnou karamelovou chuťou.
✨ Slaná karamelová poleva
Do hotovej polevy pridáme štipku soli – a vznikne lahodný slaný karamel, ideálny na dezerty aj krémy.
Tenšia lesklá karamelová poleva
- 25 g Liana Karamelová poleva (1 balenie)
- 200 g práškový cukor
- 4-6 PL vody alebo mlieko
Hrubšia matná karamelová poleva
- 25 g Liana Karamelová poleva (1 balenie)
- 200 g práškový cukor
- 4-6 PL vody alebo mlieka
- 20 g roztopené maslo
Slaná karamelová poleva
- Do hotovej polevy pridáme štipku soli