Bezlepkový smotanový posúch s klobásou

Bezlepkový smotanový posúch s klobásou

Trvanie: 18:00 (h:m) Porcie: 4 - 6 (ks)
Pre milovníkov kváskovania - verzia bezlepkového kváskového posúchu s klobásou.
Ingrediencie
1. deň rozkvas
2. deň cesto
Plnka
  • 200 g kyslá smotana
  • 150 g klobása
  • ½ KL mletá červená paprika
  • štipka soli
  • petržlenová vňať
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Suroviny na rozkvas zmiešame v miske, prikryjeme fóliou a necháme na teplom mieste kysnúť 10 - 12 hodín.
  2. Nasledujúci deň dáme pripravený rozkvas do kuchynského robota spolu s ostatnými surovinami z druhého dňa. Vypracujeme cesto, ktoré opäť prikryjeme a necháme v teple kysnúť 4 hodiny.
  3. Cesto preložíme na pomúčenú dosku a premiesime. Plech vystelieme papierom pečenie a naolejovanými rukami roztlačíme cesto po celom plechu. Necháme podkysnúť 1 hodinu.
  4. V kyslej smotane rozmiešame soľ a mletú červenú papriku. Potrieme cesto, poukladáme na kolieska nakrájanú klobásu a posypeme petržlenovou vňaťou. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 200°C cca 30 minút.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
1. deň rozkvas
2. deň cesto
Plnka
  • 200 g kyslá smotana
  • 150 g klobása
  • ½ KL mletá červená paprika
  • štipka soli
  • petržlenová vňať
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné