
Bezlepková dvojfarebná roláda
Cesto
- 4 vajcia
- 4 PL Cake mix Liana
- 4 PL práškový cukor
Plnka
- 1 ks Zlatý krém Liana
- 400 ml mlieko
- 6 PL kryštálový cukor
- 100 g Čokoláda Liana 70%
- 250 g maslo
1. Žĺtky zmixujeme s cukrom. Ručne primiešame zmes Cake mix a tuhý sneh z bielkov.
2. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie.
3. Pečieme na 200°C 10 minút (nie s ventilátorom).
4. Upečenú roládu preložíme na utierku a odstránime papier. Spolu s utierkou zrolujeme a necháme vychladnúť. Potom naplníme čokoládovou plnkou, vrch potrieme tiež, posypeme orechami a necháme vychladnúť.
5. Hotovú narežeme na 1,5 cm ostrým nožom namočeným v horúcej vode.
Postup plnka:
1. Do hrnca dáme mlieko,cukor, Zlatý krém a za stáleho miešania uvaríme puding.
2. Do horúceho pudingu vmiešame nalámenú čokoládu a vymiešame do rozpustenia. Necháme vychladnúť.
3. Do misky pridáme maslo izbovej teploty do ktorého postupne pridávame puding a mixujeme do hladkej plnky.
Cesto
- 4 vajcia
- 4 PL Cake mix Liana
- 4 PL práškový cukor
Plnka
- 1 ks Zlatý krém Liana
- 400 ml mlieko
- 6 PL kryštálový cukor
- 100 g Čokoláda Liana 70%
- 250 g maslo
Produkty k receptu